THOMAS WILLIAM Ijzer,-en houthandel Ninoofsesteenweg 551 9600 Ronse tel:055 42 45 44 info@thomaswilliam.be
hout
platen
timmer bouwhout
vloer-plafond-wand
timmer tuinhout
terrassen
tuinschermen
tuinhuizen
garages-carports
priŽlen-pergola's
eiken bijgebouwen
speeltoestellen
tuindecoratie
dierenverblijven
poorten-hekkens
paardenafsluiting
kastanjeafsluiting
elektrische afsluiting
draadafsluiting
blauwsteen-graniet
terrasverwarming
dak en gevelbekleding
dakvensters
pvc
isolatie
gipsplaten
ijzer
platen
handelsstaal
buizen-profielen
poutrellen-profielen
betonnetten-ijzer
roosters-traptreden
scharnieren-sluitingen
siersmeedwerk & rails
inox
aluminium
diversen

VLOEREN massief parket-----Thomas William Ronse-----VLOEREN massief parket

Massieve planken vloeren, al eeuwen geroemd om hun solide uitstraling ,liggen deze massieve delen nog steeds in kastelen oude landhuizen en grachtenpanden. Vroeger hoofdzakelijk gebruikt als draagvloer tegenwoordig weer helemaal terug als comfortabele onverslijtbare leefvloer. Ontdek hieronder ons uitgebreid gamma.

prime bourgondisch rustiek kasteel


Eiken massieve parket type prime Geen fouten toegestaan. Niet gesorteerd op kwartier, vals kwartier of dosse. Kleine natuurlijke kleurverschillen toegelaten.


Eiken massieve parket type bourgondisch Met gezonde kwasten van 1 ŗ 2 cm kleine natuurlijke kleurverschillen toegelaten. Spint, hart en scheuren zijn niet toegestaan.


Eiken massieve parket type rustiek Gezonde kwasten van 3ŗ5 cm gelijkmatige uitstraling, natuurlijke kleurverschillen toegestaan. Spint, hart en scheuren aan de bovenzijde niet toegelaten.


Eiken massieve parket type kasteel Licht randje spint op de bovenzijde toegelaten(zeer beperkt).Spint op de onderzijde toegelaten. Kwasten tot 6 cm toegestaan, ook open knopen(opgestopt). Zware kleurverschillen toegestaan.


Leverbare afmetingen voor massieve parket(dikte en breedtes)met 4 zijden tand en groef:

 • 9mm x 133-153mm
 • 14mm x 130-150-180mm
 • 20mm x 150-180mm
 • Leverbare afmetingen voor massieve parket(dikte en breedtes)met rechte kant:

 • 20mm x 150-180mm
 • Lijmen en plinten ook verkrijgbaar

  TERUG NAAR BOVEN

   

   

  grenen massieve plankenvloer geschaafd Voor een warme en fraaie uitstraling leent grenen zich het best. De plankenvloer is modern en oud tegelijkertijd. Een unieke combinatie.

  plankenvloer in verschillende hout soorten op maat Een plankenvloer in eik, exotisch hardhout,..

  TERUG NAAR BOVEN

   

  VLOEREN lamel parket-----Thomas William Ronse-----VLOEREN lamel parket

  3-lagige parket cocoon eik De COCOON collectie is beschikbaar in 5 designkleuren, gaande van wit tot zwart. 4 kleuren zijn afgewerkt met een vernis; 1 kleur is afgewerkt met een olie. Deze collectie is doorgaans geborsteld, 189mm breed en beschikbaar in een country selectie. De verpakking is een echte eyecatcher.

  Afmetingen* 1860 x 189 x 15/4 mm
  V-groeven* 2
  Olie afwerking White
  Vernis afwerking Double White, Light Grey, Metal Grey, Wenge Colour
  Planken / Doos 6 (2,11m²)

   

  TERUG NAAR BOVEN

   

   

  3-lagige parket locoon eik De nieuwe LOCOON collectie is beschikbaar in 6 designkleuren. 4 kleuren zijn afgewerkt met een vernis; 2 kleuren zijn afgewerkt met een olie. Deze collectie is doorgaans geborsteld, 140mm breed, beschikbaar in een country selectie en heeft een HDF-tussenlaag. De verpakking is een echte eyecatcher

  Afmetingen* 1845 x 140 x 10.5 / 2.5mm
  Toplaag Eik
  Tussenlaag HDF
  Onderlaag Populier
  V-groeven* 2
  Olie afwerking White Oil, Yellow Stone
  Vernis afwerking Double White, Light Grey, Metal Grey, Wenge
  Planken / Doos 6 (1,55m²)

   

  TERUG NAAR BOVEN

   

  3-lagige parket prestige eik De PRESTIGE collectie is verkrijgbaar in eik, merbau, teak en notelaar. Prestige bestaat uit mooie lange planken met een lengte van 1860mm en breedtes van 148mm of 189mm.
  We hebben verschillende afwerkingen in stock: brut, matte lak en olie (o.a. Bona, Woca & Monocoat), al dan niet geborsteld. We hebben ook een mooi kleurenpalet beschikbaar.

  Totale Dikte* 15mm
  Dikte Toplaag* 4mm
  Breedte* 148mm 189mm
  Lengte* 1860mm
  Planken / Doos 6 (1,65m²) 6 (2,11m²)
  Afwerking Onafgewerkt
  Lak / Olie
  Geborsteld Lak
  Geborsteld Witte Lak
  Monocoat

   

  TERUG NAAR BOVEN

   

  3-lagige parket antique eik Al naargelang de collectie gebeuren de afwerkingen in China of in BelgiŽ, maar deze rustieke collectie ANTIQUE wordt standaard afgewerkt in BelgiŽ en doorgaans met Monocoat olie. Deze verouderde reeks bestaat uit 2 varianten:
  - ANTIQUE Living (gerookt en licht getrommeld)-ANTIQUE Comfort (handgeschraapt)

  Totale Dikte* 15mm
  Dikte Toplaag* 4mm
  Breedte* 189mm
  Lengte* 1860mm
  Planken / Doos 6 (2,11m²)
  Afwerking Onafgewerkt
  Lak / Olie
  Monocoat

   

  TERUG NAAR BOVEN

   

  3-lagige parket bamboo Bamboe is een ecologisch alternatief voor hardhout. Het kappen van bomen is in veel landen verboden om op die manier het milieu te beschermen. Hier kan bamboe dus een positieve impact hebben en zo een belangrijke rol gaan spelen. Bamboe is een heel snel groeiende plant met een korte groeicyclus maar het moet vervolgens 5-6 jaar verder groeien om zijn densiteit te krijgen. Onze bamboe is samengesteld met Europese lijmen. Onze massieve bamboe is beschikbaar in volgende afwerkingen: koffie horizontaal lak, koffie verticaal lak, natuur horizontaal lak en natuur verticaal lak.

  Totale Dikte* 15mm
  Dikte Toplaag* -
  Breedte* 95mm
  Lengte* 950mm
  Planken / Doos 24 (2,11m²)
  Afwerking Onafgewerkt
  Lak / Olie

   

  TERUG NAAR BOVEN

   

  3-lagige parket magnum eik MAGNUM bestaat uit een mooie selectie planken van maar liefst 2000mm lang, 240mm breed en 21mm dik met een massieve toplaag van 6mm ! MAGNUM heeft eigenlijk de robuustheid en de uitstraling van een massief parket, met de voordelen van een meerlagig parket (nl. stabiliteit & ecologie)

  Totale Dikte* 21mm
  Dikte Toplaag* 6mm
  Breedte* 240mm
  Lengte* 2000mm
  Planken / Doos 6 (2,88m²)
  Afwerking Onafgewerkt
  Lak / Olie
  Geborsteld Lak
  Monocoat

   

  TERUG NAAR BOVEN

   

  3-lagige parket fino eik De FINO collectie (1200x125x10/2,5mm) vertegenwoordigt de kleinere planken voor een kleinere structuur. Waar het tapijt of laminaat verdwijnt, wordt dit vervangen door een echte houtvloer, tegen prijzen van een betere laminaat. Deze reeks is beschikbaar in 3 afwerkingen: brut, geborsteld lak en geborsteld witte lak.

  Totale Dikte* 10mm
  Dikte Toplaag* 2,5mm
  Breedte* 125mm
  Lengte* 1200mm
  Planken / Doos 12 (1,80m²)
  Afwerking Onafgewerkt
  Geborsteld Lak
  Geborsteld Witte Lak

  Lijmen en plinten ook verkrijgbaar

   

  TERUG NAAR BOVEN

   

  PLAFOND-----Thomas William Ronse-----PLAFOND

  Visbek planchetten grenen Deze planchetten zijn mits gebruik van de juiste producten zeer gemakkelijk te behandelen, en uiterst gemakkelijk overschilderbaar.

  Plafondbekleding PVC met houtstructuur Op zoek naar soberheid en strakheid of gezelligheid en warmte. De wand- en plafondbekleding van Deceuninck is dť interieuroplossing bij uitstek.
  De verschillende reeksen en afwerkingen bieden een ruime waaier aan mogelijkheden die gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm zijn. Door het gebruik van de Deceuninck bekledingsprofielen kiest u voor een praktische woonoplossing. Kleur en vorm worden gekoppeld aan perfecte afwerking en eenvoudige plaatsing.

  Voor een brochure klik wand en plafond Deceuninck.

  Meer info over Deceuninck producten.

   

  TERUG NAAR BOVEN

   

  WAND-----Thomas William Ronse-----WAND

  Muurbekleding(lambrisering) in massief hout Lange lengtes grenen planchetten al dan niet afgewerkt is de meeste simpele muurbekleding. Door allerlei afwerkingen kan het geel verkleuren van grenen tegen gegaan worden. Kleine afgewerkte schrootjes in kastanje, eik, pin de landes, western red cedar, zijn makkelijk te plaatsen, zeer goed isolerend voor warmte en geluid, en kunnen oneffen muren wegwerken.

  Muurbekleding(lambrisering)PVC met houtstructuur Op zoek naar soberheid en strakheid of gezelligheid en warmte. De wand- en plafondbekleding van Deceuninck is dť interieuroplossing bij uitstek.
  De verschillende reeksen en afwerkingen bieden een ruime waaier aan mogelijkheden die gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm zijn. Door het gebruik van de Deceuninck bekledingsprofielen kiest u voor een praktische woonoplossing. Kleur en vorm worden gekoppeld aan perfecte afwerking en eenvoudige plaatsing.

  Voor een brochure klik wand en plafond Deceuninck.

  Meer info over Deceuninck producten.

  Muurbekleding Trespa is een zelfdragende plaat voor interieurtoepassingen, op basis van thermohardende harsen, homogeen versterkt met op hout gebaseerde vezels en vervaardigd onder hoge druk en temperatuur.
  Er is de Trespa Athlon decoratief, stoot-, kras- en slijtvast, Trespa Virtuon goed bestand tegen reinigingsmiddelen en Trespa Toplab Plus voor schone en steriele oppervlakken.

  Voor een brochure klik Trespa Athlon, Trespa Virtuon, Trespa Toplab plus.

  Meer info over Trespa producten.

  Thomas William Ijzer,-en houthandel Ninoofsesteenweg 551 9600 Ronse tel:055 42 45 44 info@thomaswilliam.be